ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΑΣ



 
 Σήμερα επιστρέφοντας από το σπίτι της κόρης μου , είχα πάει να επισκεφτώ τον εγγονό μου πέρασα από την πάνω πλευρά της πλ. Συντάγματος , αυτήν που είναι απέναντι απ’ την Βουλή . 
Κόσμος μαζεμένος , με πλακάτ , πανώ , σημαίες , τα σχήματα , χρώματα και σήματα από μακριά πριν ξεχωρίσω τι έγραφαν παρέπεμπαν σε ΣΥΡΙΖΑ και αναρχοάπλυτους .

Άρχισα να βρίζω μέσα από τα δόντια μου αλλά πλησιάζοντας , μπόρεσα να διαβάσω τι έγραφαν τα πανώ και τα πλακάτ και οι βρισιές πάγωσαν μέσα στο στόμα μου .

TOY ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ
Όχι γιατί ξαφνικά σταμάτησα να βρίζω (πολιτικά) τον ΣΥΡΙΖΑ και τους αναρχοάπλυτους , όχι . Απλά διαβάζοντας κατάλαβα που αναφερόταν αυτή η συγκέντρωση .

Αναφερόταν στον ΒΙΑΣΜΟ και την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ της Παλαιστίνης και του Παλαιστινιακού λαού .
Η ψυχή μου πάγωσε γιατί αναρωτήθηκα γιατί καταντήσαμε ( γιατί για κατάντια πρόκειται ενός ολόκληρου λαού , του δικού μας λαού , του Ελληνικού ) να αφήνουμε να εξελίσσεται μια γενοκτονία χωρίς να αντιδράμε , γιατί καταντήσαμε να αφήνουμε την διαμαρτυρία μας να την καπηλεύεται μια δράκα ανθρώπων που την έχει κάνει πολιτικό πρόβλημα ενώ στην πραγματικότητα είναι καθαρά ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΟ πρόβλημα , γιατί καταντήσαμε σαν λαός να «ησυχάζουμε» όχι μόνο όταν τα παιδιά κοιμούνται αλλά και όταν δολοφονούνται …
Κάτι χλιαρές ανακοινώσεις ( του πρωκτού ) και αυτό ήταν , ενώ θα έπρεπε να έχουμε ξεχάσει και την εξαθλίωση μας και την ταλαιπωρία μας και τα όποια προβλήματα μας και να έχουμε ξεχυθεί κατά χιλιάδες στους δρόμους χωρίς κομματικές ταμπέλες και σημαίες απαιτώντας από τους ισχυρούς της γης να σταματήσει η γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού , να σταματήσουν οι δολοφονίες των αμάχων  .
Εμείς πρώτοι , όλοι οι Έλληνες έπρεπε να ξεκινήσουμε την Παγκόσμια διαμαρτυρία γιατί έχουμε ανοιχτή πληγή την Κύπρο και ξέρουμε και από γενοκτονίες και από ξεριζωμούς .
Φευ όμως οι νέοι μας περί άλλων τυρβάζουν και τα πολιτικά κόμματα επί της ουσίας το ίδιο .
Και μένει ο ΣΥΡΙΖΑ και κάποια γκρουπούσκουλα να καπηλεύονται ( και πολιτικά και ανθρώπινα ) την αξιοπρέπεια  και τον ανθρωπισμό ενός ολόκληρου λαού .
ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ  …






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου