ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 2




ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΥΙΟΙ .....
Αν ο οποιοσδήποτε δημοσίως χρησιμοποιήσει αυτού του είδους την φρασεολογία , θα μηνυθεί , θα δικαστεί και θα καταδικαστεί .
Αναρωτιέμαι γιατί  την ώρα που κάθομαι με τον εγγονό μου να απολαύσω ένα ματς θα πρέπει να προσπαθώ να του εξηγήσω τι είναι αυτά τα συνθήματα που ακούγονται .
Συνθήματα που ως φαίνεται πλέον κανέναν δεν ενοχλούν , ούτε κανέναν αθλητικό εισαγγελέα , ούτε κανονικό εισαγγελέα , ούτε καν τους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών που θα μπορούσαν να δώσουν εντολή όταν ακούγονται υβριστικά συνθήματα να κόβεται ο ήχος .
Αλλά μπαααααα  ...
Του 
Γιάννη Αγγελίδη
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη ...



Ρίξε κύριε Δικαστά μου 100.000 euro πρόστιμο για τα υβριστικά συνθήματα και άσε τον κάθε Μελισσανίδη , Αλαφούζο , Μαρινάκη ή όπως αλλιώς λέγονται τα αφεντικά των ομάδων και άσε αυτούς να συμμαζέψουν "τα σκυλιά που αλυχτάνε" .
Ρίξε κε Ραδιοτηλεοπτικό πρόστιμο στους σταθμούς όταν ακούγονται τέτοια συνθήματα αφού ασχολείσαι έτσι και αλλιώς επί παντός του επιστητού .
Τουλάχιστον ας μαζευτούν λεφτά για το κράτος .
Ξέρω ότι θα βγουν κάποιοι και θα με κατηγορήσουν ως γραφικό , αντιολυμπιακό , αντιπαναθηναϊκό , αντιαεκτζή , τα γήπεδα δεν είναι εκκλησίες , το ποδόσφαιρο είναι ανδρικό άθλημα και διάφορα τέτοια φολκλορικά .
Θα τους ευχόμουν ένα πράγμα :
Να μπορούσε για μιά φορά να ήταν ποδοσφαιριστές , να έπαιζαν ένα ματς , να είχε έρθει στο γήπεδο η μάνα τους και η γιαγιά τους και μιά ολόκληρη κερκίδα να έβγαζε όλον τον κομπλεξισμό της στο σύνθημα " είναι ΠΟΥΤΑΝΑ του ... η ΜΑΝΑ"
Ένα σύνθημα όχι απλά κομπλεξικό αλλά ότι χειρότερο μπορώ να σκεφτώ το χαρακτηρίζει .
Οι "μάτσο" της κερκίδας μαστουρωμένοι από την άρρωστη "αγάπη¨τους για την ομάδα τους βρίζουν παίκτες που δεν μπορούν να αντιδράσουν και κυρίως ότι ΙΕΡΟΤΕΡΟ μετά τον ΘΕΟ και την ΠΑΤΡΙΔΑ , την ΜΑΝΑ .
Ε ψιτ εσύ μάγκα , που είσαι στα κάγκελα , γυμνός και βρίζεις την ΜΑΝΑ , αν έχεις τ' άντερα και δεν φοράς φουστίτσα έλα έξω από το γήπεδο , μονάχος σου και αν τολμάς πες τα ίδια . 
Κρίμα και μετά αναρωτιόμαστε όλοι γιατί συνολικά το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα μοιάζει με εγκληματική οργάνωση .

Είναι απλό γιατί δεν σέβεται τίποτα , αν δεν υποθάλπει κιόλας καταστάσεις .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου