ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Παραβάτες 9 στους 10 πρατηριούχοι ..


που ελέγχθηκαν για το σύστημα εισροών - εκροών ...

Παραβάτες 9 στους 10 πρατηριούχοι που ελέγχθηκαν για το σύστημα εισροών - εκροων
Με παραβάσεις εντοπίστηκαν οι 9 στους 10 πρατηριούχους που ελέγχθηκαν από συνεργεία υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών (της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων) για το εάν έχουν εγκαταστήσει στα πρατήριά τους και εάν έχουν θέσει σε ομαλή λειτουργία τα συστήματα ελέγχου εισροών-εκροών καυσίμων.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η ΓΓΔΕ, από τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν έως 23/9/2014 προέκυψαν τα εξής αποτελέσματα:
Επί συνόλου 386 εγκαταστάσεων πρατηρίων που ελέγχθηκαν από τα συνεργεία της ΓΓΔΕ, διαπιστώθηκαν 336 παραβάσεις σε 212 από αυτά.
Η παραβατικότητα εντοπίζεται κατά κύριο λόγο στην μη τήρηση του χρονοδιαγράμματος εγκατάστασης, καθώς και της διασύνδεσης και της αποστολής στοιχείων προς την ΓΓΠΣ.
Αναλυτικότερα:
-142 πρατήρια δεν είχαν τηρήσει το χρονοδιάγραμμα εγκατάστασης, διασύνδεσης και αποστολής στοιχείων προς την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών.
- 39 πρατήρια διαπιστώθηκε ότι δεν εξέδιδαν ειδικά φορολογικά στοιχεία από το σύστημα εισροών-εκροών
- 46 πρατήρια δεν είχαν προχωρήσει σε σήμανση των εκδιδόμενων στοιχείων με φορολογικό μηχανισμό
- 109 πρατήρια δεν είχαν προχωρήσει στη διασύνδεση των συστημάτων εισροών-εκροών με τη ΓΓΠΣ και δεν είχαν αποστείλει στοιχεία για τις αγορές και τις πωλήσεις τους.





ΠΗΓΗ : imerisia

1 σχόλιο:

  1. Μή κοιτάτε ψηλά ... δέν βρέχει ... !!!
    9 στα 10 !!! Αυτό δέν είναι αποκάλυψη, είναι πρόκληση και παράλληλα φτύσιμο κατά πρόσωπο στο κράτος !!!
    Αλλά,
    - όταν δέν εισπράττεις τα 23 δις ἀπό τους επιφανείς επιχειρηματίες, τέτοια και άλλα φαινόμενα θα εξυφαίνονται ...,
    - όταν δέν εισπράττεις τα 23 δις ἀπό τους επιφανείς επιχειρηματίες και επιτρέπεις σε κάποιον Καραβίτη να ενεργεί κατά το δοκούν και να ασελγεί με τη συνδρομή σου εναντίον ενός λαού, τέτοια και άλλα φαινόμενα θα εξυφαίνονται ..., κλπ κλπ...
    Ο Βουκινάριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή